Chiro Don Bosco Hoboken
Chiro Don Bosco Hoboken
Chiro Don Bosco Hoboken

Oudleiding

Hallo,

Wij zijn de OLé ploeg van Chiro Don Bosco.

OLé? Jep, Het oud-leidingcomité van Chiro Don Bosco!

Wij zijn een bende gestopte, maar nog niet uitgebluste oud-leiding die van op de achtergrond hun steenje blijven bijdragen aan de werking van de chiro.

Zo houden wij ons bezig met het organiseren van allerlei activiteiten die er voor moeten zorgen dat de oud-leiding, m.a.w. alle mensen die ooit in leiding hebben gestaan in Chiro Don Bosco, en dat zijn er door de jaren heen al een heel pak, elkaar niet uit het oog verliezen!

Het hoogte punt van deze activiteiten is ons jaarlijks Olé-weekend, een vrijblijvend komen en gaan met vrijblijvende activiteiten voor oud-leiding en hun gezin.

Verder zorgen we natuurlijk ook dat de Chiro een centje in kas krijgt en dit door Brusselse wafels te bakken en pintjes te tappen op de al om bekende wafelenbak op 1 november, het organiseren van de OLé-kwis rond het einde februari en het organiseren van de jaarlijkse BBQ op het einde van het chirojaar (eind juni).

Daarnaast zijn er enkele van ons ook heel actief in de VZW achter de chiro die onder andere de lokalen en de verbouwingen ervan beheren.

Tot slot zorgt een delegatie van den OLé als kookploeg elk jaar voor het overheerlijke eten op het chirokamp!

Zo dat was kort wie wij zijn wat wij doen. Voor meer info kan je ons altijd aanspreken op één van onze activiteiten.

Hopelijk tot dan,

De trouwste supporters van Chiro Don Bosco,

Den OLé